150 g sült gesztenye294 kcal
150 g nádcukor570 kcal
60 g tojás76 kcal
40 g melasz (mézre vagy juharszirupra cserélhető)116 kcal
80 g vaj574 kcal
375 g alma (150 gramm)176 kcal
190 g teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt642 kcal
50 g zabliszt202 kcal
50 g rizsliszt183 kcal
50 g kukoricaliszt183 kcal
0 g csapott sütőpor0 kcal
fahéj 0 kcal
6 g citromhéj3 kcal
gyömbér 0 kcal
0.75 g vanília kivonat0 kcal
Az alap hozzávalóit tedd egy tálba és alaposan keverd össze. Egy 23 centis jól záródó kapcsos formát bélelj ki sütőpapírral, nyomkodd bele az alapot, simítsd el, tedd hűtőbe amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat ketté választjuk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. Egy másik tálban a sárgáját a cukorral alaposan kikeverjük, majd a habhoz adj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt, a tejet, a sót és a cukrot összekeverjük és felfuttatjuk. A többi hozzávalóval összekeverjük. A kapott tésztát jól megdagasztjuk és két részre osztjuk. Ay egyik felléb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mazsolát beáztatjuk, a narancs héját lereszeljük, levét kinyomkodjuk. A piskótatekercset megkenjük lekvárral, majd 15 percig állni hagyjuk. Egy meleg vízfürdőbe állított lábosb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű