1 tojás
5g kókuszolaj
30g szafi süteményliszt
fahéj
A Ramát keverjük habosra a cukorral, adjuk hozzá a darált kekszet, gesztenyemasszát és a rumot. Dolgozzuk jól össze. Ha túl száraz, adjunk hozzá kevés tejet. Formáljunk egy hosszú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apró darabokra törjük, és a rummal meglocsoljuk. A tejet, a cukrot, a kakaót és a lisztet állandó keverés mellett felfőzzük. Beletesszük a margarint és újra forraljuk. R...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA cukrot és a vizet egy edénybe tesszük, lassú tűzön felforrósítjuk, folyamatosan kavargatjuk, majd hozzáadjuk a margarint. A kakaóport és a tejport összekeverjük. Amikor a cukor é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojás fehérjét a porcukorral habbá verjük/nem lesz kemény csak sűrűn kenhető/, ezt a sütemény tetejére kenjük a kakaót a porcukorral simára dolgozzuk, majd a vízzel összekeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű