kb. 30 dkg málna és ribizli vegyesen
2 csapott tk. zselatin
kb. 8 ek. erythritol, por alakú (ízlés szerint több)
3 tojásfehérje
A gyümölcsöt turmixold le, a zselatint kevés vízben old fel és keverd a gyümölcshöz. A tojásfehérjét kezd el felverni, amikor félkemény, akkor kanalanként add hozzá az édesítőt és verd fényes, kemény habbá. Add hozzá a gyümölcspürét és keverd még 1-2 percig. Simítsd műanyag dobozba és tedd fagyasztóba pár órára.
A cukrot, a lekvárral, a vízzel, a rummal és a mazsolával feltesszük főni. Akkor jó, ha a cukor elolvadt és a mazsola egy kicsit megduzzadt. Ezután kihűtjük egy kicsit, hogy ne ége...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, melyhez apránként hozzáadjuk a lisztet,kókuszreszeléket,sütőport. Kizsírozott, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsiben k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűformáljunk gombócokat és pálcikára szúrva tegyük mélyhűtőbe, majd mártsuk olvasztott csokiba és szórjuk meg pörkölt diódarabokkal.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű16 kis tégla alakúra vágott sajt szeletelt kolbászkarikák vagy sonka, pirított bacon, hagyma stb. Az élesztőt kevés langyos tejjel, csipet cukorral elkeverjük, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű