Min.4 e tojás
20dkg kristálycukor
25dkg liszt
1 cs. sütőpor
2cs. van cukor
Lehet citrom héja vagy fahéj ami a gyümölcshöz passzol
A van kakaó 1-2 e kanál mehet a tésztájába.
20-25dkg csészés margarin
Margarin+tojás+cukor+van.cukor+sütőpor citrom héja vagy a kakaó ezt össze keverem majd a liszt . a kiment tepsibe öntőm és a gyümölcsöt rászórom. És mehet a meleg sütőbe tű próbáig.
A nádcukrot elkevertem a mézzel, majd a meleg vízzel, amíg édes szirupot kaptam. A dióból az extra szűz olívaolajjal és a sóval aprítógép segítségével “dióvajat” készítettem....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tészta: 6 tojásból, 15 dkg porcukorral, 15 dkg liszttel és 6 evőkanál vízzel piskótát sütünk. 2. Ha kihűlt baracklekvárral megkenjük, utána 1 sor rumos feketekávéba mártott,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és becsomagolva hűtőbe tesszük. Krémhez a tejet, benne a citrom héjával felforraljuk és a lángot elzárva lefedve pár percig pihentetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztben elkeverjük a sütőport. A margarint elkeverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal. Beleszórjuk a sütőporos lisztet, majd a tejet fokozatosan adagolva csomóme...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű