.1 kg szeletelt tarja csont nélkül,,1 fej hagyma,1 kisebb fej fokhagyma,1 db sárga répa,ízlés szerint.só,bors,őrölt kömény,majoránna,mustár.olaj.
.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba rakom,rá karikázom a hagymát és a sárga répát, és annyi olajat adok hozzá hogy teljesen el lepje, le fedve 1 napig hideg helyen pácolom,roston vagy teflon palacsinta sütőben mind 2 oldalát pirosra süttőm,olajat nem teszek alá mert amiben pácolódót abból teszek kicsit alá ha szükséges.hagymás piros paprikás tört burgonyával és savanyúsággal tálalom.a pácléből vissza maradt olajat le szűröm és le fedve el teszem vagy fel használom másik sülteknél.sült burgonyával és savanyúsággal tálalom.
A csülköt akkora darabokra vágom, hogy le tudjam fedni a tepsit. A bőrét késsel becsíkozom. Ezután besózom, borsozom és 3 gerezd péppé nyomott fokhagymával bekenegetem. Állni hagyo...
Elkészítési idő: 2,5-4 óraA húst előkészítjük(ha kell klopfoljuk),besózzuk,majd a szeleteket leterítjük a kiolajozott tepsibe. Meglocsoljuk a tejföllel, hogy mindenhol ellepje, tehetünk rá többet is,ízlés s...
Elkészítési idő: 1 óraA húst csíkokra vágjuk, megmossuk, majd lecsepegtetjük. A szalonnát is csíkokra vágjuk, majd zsírjára pirítjuk. A szalonna zsírjára tesszük a felaprított vörös és fokhagymát. Eg...
Elkészítési idő: