70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.
1. A burgonyát meghámozzuk, leöblítjük, majd félujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Kiolajozott tepsibe rakjuk őket, a szeletek félig fedhetik egymást. 2. A tejszínbe belepréseljük a...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Nehéz1. Megpucoljuk a krumplikat, majd a krumplifúróval kifaragjuk a belsejét. 2. A krumpli belsejéből egy csigaformát kapunk. 3. A darált húst előkészítjük fasírtnak, majd a kr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.youtube.com/watch?v=ais9bxbdwFY&ab_channel=GastroHobbi
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFokhagymanyomón átpréseljük a fokhagyma gerezdeket, majd hozzáadjuk a sót, a pirospaprikát, a mustárt és az olajat, majd alaposan összekeverjük. A hús szeletek mindkét oldalát b...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Könnyű