menu

Családireceptkönyv.hu

Kenyér alagut


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg liszt, fél csomag élesztő, kevés tej a felfuttatáshoz, só, meleg víz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rozsos gyökérkenyér
Rozsos gyökérkenyér

A kovászhoz a hozzávalókat alaposan elkeverjük, letakarjuk, és 4-6 órán keresztül érleljük. A kenyér elkészítéséhez a kovászhoz adjuk a többi hozzávalót, és a tésztát alaposan kida...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Magvas diétás kifli (Kálci)
Magvas diétás kifli (Kálci)

A lisztbe belekeverjük a sikért és a sót is. A közepébe mélyedést készítünk, ahova belemorzsoljuk az élesztőt és beleöntjük a langyos, tejszínes vizet. Hagyjuk felfutni az élesztőt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gofri
Gofri

Liszteket, sót, sütőport és a tejet csomómentesen elkeverem. A tojásokat szétválasztom, a sárgáját az olajat és a cukorhelyettesítőt belekeverem a tésztába. A tojások fehérjét...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
345. Perecrúd / sós vagy sajtos
345. Perecrúd / sós vagy sajtos

A tejhez adjuk a cukrot, hozzámorzsoljuk az élesztőt, és 10 perc alatt felfuttatjuk. Liszthez adjuk a sót, a felfuttatott élesztőt, olajat tejfölt, és jól összedolgozzuk, dagasszuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk