Hozzavalók egy őzgerinc formához:)
2, db első csülök ( vagy egy db, hátsó cs... k, biztonság kedvéért egy db, bőrkét is teszek bele ,
Felteszem föni vöröhagymaval , 1, babérlevél , pár szem borókabogyóval ,
5, jó gerezd átzuzott fokhagymát 2dl, vizben áztatok , mikor megfől a hús csontról lefejtem nagyobb darabokra darabolom , só , bors, fokhagyma leve, pirospaprika , erős is izlés szerint , hagyjuk az ízeket összeérni legalább fél órát ha kell utána izesitünk
őzgerinc formát alufóliával kibélelem és egyenletesen beletöltöm a csülköt fóliát ráhajtom , tepsibe vizet teszek és egy órát dusztolom a sütőbe majd hidegre teszem másnap kiboritom a formából :)
Nem muszájj kidunsztolni nem mindig szokom én sem :)
Ugyanezt műbélbe is lehet tölteni akkor 1, órát 80, fokos vizben abáljuk :)
Ha disznósajtot akarunk késziteni az is ugyanezzel az eljárással készitem csak abba szív , nyelv, fej, csülököt is teszek és műbélbe töltöm amit 2- órát abálok 80, fokos vizben :)
A tojások sárgáját, a vajat és a cukor egyharmad részét habosra kikeverjük, és lassan keverve hozzáadunk 14 dkg olvasztott, lehűtött csokoládét. A tojások fehérjét a többi cukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűŐszibarackkrém leves. Az őszibarackot jól megmossuk, hámozzuk, és összevágjuk, majd vízben odatesszük főni, csipet sóval, fahéjjal szegfűszeggel, csipet sóval, cukorral és vaníliá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHirdetés 60 perc bonyolult megfizethető Hozzávalók Hozzávalók egy 20 cm-es tortaformához: Az alaphoz: 15 db babapiskóta 8 dkg margarin A krémhez:...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű