..4 főre..1 kg tüdő meg abárolva,majd fel csikkozva,1 fej hagymát apróra vágva,5 gerezd fokhagymát zúzva.1,5 kanál zsírban fel teszek mikor üvegesre sült ízlés szerint cukrot teszek bele és világosra karamellizálóm,majd bele teszem a tüdőt,sót,borsot,majoránnát,2 db babérlevelet.kevés őrölt köményt,1 db savanyú uborkát apróra vágva vagy le reszelve,az abáló léből öntök hozzá,és jól át forralom,közben 3 dl tejfölből,1 kanál lisztböl,ízlés szerinti mustárból habarást készítek.a tüdőre öntöm és újra fel forralom.
9 tojást megfőzünk, megtisztítjuk és felkockázzuk. Az őzgerincformát sonkaszeletekkel kibéleljük. Felaprítjuk a párizsit, uborkát, hagymákat. A maradék 1 tojást kikeverjük az ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromok héját zöldségpucolóval lehámozzuk, félreteszünk belőle 1 teáskanálnyit keskeny csíkokra felszeletelve. A citromról lehámozzuk a fehér héját, hogy csak a hús...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS A hagymát és a paprikát szeletekre vágjuk és megdinszteljük a zsírban. Addig a húsokat alaposan megszórjuk a Francia fűszerrel majd félre tesszük, miután a hagymák m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű