1 db csirke,15 dkg zsír,Töltelék,,2 db vízben áztatott zsemle.2 db tojás,20 dkg gomba,só,bors,1 csokor petrezselyem,
A feldarabolt gombát az apróra vágott petrezselyemmel a zsíron megpároljuk, hozzáadjuk a kifacsart zsemlét, a tojást, sózzuk, borsozzuk, majd a masszát a csirke bőre alá töltjük. Készíthetjük úgy is, hogy a tölteléket kizsírozott őzgerincformában külön sütjük, s köretként adjuk a csirkéhez. A gomba helyett összetört csirkemájat is rakhatunk a töltelékbe.
1. Kenjük be a fűszerkeverékkel a combokat. 2. A bőrt húzzuk fel és tömködjük meg a szelet sajtokkal. 3. Egy sütőben használható jénaiba, vagy bármibe beleöntjük a tejet és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegpucoljuk és apró kockára vágjuk a vöröshagymát. A gombát megmossuk és felszeleteljük (mehet bele a tönkje is). A csirkemelleket megtisztítjuk, és csíkokra vagy kockákra vágj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirke szárnyaknak a végét levágom a többi részét mosás után besózom. A ketchupot egy edénybe teszem, hozzáadom a cukrot, a szilvát, és összeturmixolom az összes hozzávalót. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük. A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki veregetett, sóval borssal meg szórt és lisztbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű