6-8 csirke comb
4 zsemlye
4-főtt kemény tojás
2-nyers tojás
Zöldség zöldje
só
őrölt bors
őrölt majoranna
zsemlye morzsa szükség szerint
olaj v.zsír
A combokat enyhén be sózöm néha a fűszerekkel is be kenem enyhén jobb íz miatt!!! A kemény tojásokat és a zöldség zöldjét fel aprítom a szemlyéket vízben áztatom utánna alaposan ki facsarom és össze keverem a főtt és a nyers tojásokkal egy jó teás kanál két két jó késhegynyi bors és majoranna társaságában ha túl lágy akkor kell hozzá némi morzsa.Mikor kész a töltelék kanál fejével ki latítom a bőrt és alá kanalazom !!!Ha plusszot is akarok őz gerinc sütőben akkor arányosan növelem az adagot !!!Sütés alá olaj vagy zsír meg kb.3-deci víz amig kész nem lessz.Nagyon javitja ha krumpli is van vele sütve amit berakás előtt kicsit meg kell sózni !!
Ezt tejföllel összegyúrjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. A tepsit kikenjük és a tésztát ketté osztjuk, az elsőt kinyújtjuk és a tepsibe tesszük, erre tesszük a kihűlt pudin...
Elkészítési idő:A vöröshagymát pici olajon megpároljuk, majd belerakjuk a zöldborsót és felöntjük alaplével. Puhára főzzük, majd összeturmixoljuk. A végén felöntjük tejszínnel
Elkészítési idő:Az almákat meghámozzuk, és kockára vágjuk. A vizet a cukorral, a fűszerekkel és az almával feltesszük forrni. Néhány kocka kivételével (ezt levesbetétként használjuk majd) turm...
Elkészítési idő: 35 perc