Kenyér
Szalonna
Kolbász
Szalámi
Sonka
Hagyma
Tojás
Sajt
petrezselyem
bármi amit szeretünk............
A kenyeret bevagdaljuk keresztbe vagy hosszába, teljesen mindegy...
és minden finomságot közzé pakolunk jó bőven - ne sajnáljuk!
A tetejét megszórjuk reszelt sajttal még.
és rövid ideig sütőbe toljuk!
Akár ünnepi fogásként is ajánlható.
A tepsibe tegyünk a kenyér alá sütőpapírt, ne piruljon meg az alja.
1. Vágd fel apróra a hagymát, szeleteld fel a gombát. 2. Közepes lángon párold aranyszínűre a hagymát az olajon. Egy picit már jusson túl az üveges állapoton, legyen színe. 3. Ve...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűAll you do is peel whole potatoes, cut them all across, not too thin, and not all the way through, sprinkle with some salt, but not too much, the bacon is salty. Then fill with sma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra. Reszeld le nagy lyukú reszelőn a cukkinit és sóval keverd jól össze. Tedd félre 10-15 percre. Kanalazd a zöldséget egy átlátszó tiszta gézbe és c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kikeverjük a vízzel és a sóval, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztet és homogén állagúra keverjük. Nokedliszaggatóval forró, sós vízbe szaggatjuk a masszát, miután új...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű