Kenyér
Szalonna
Kolbász
Szalámi
Sonka
Hagyma
Tojás
Sajt
petrezselyem
bármi amit szeretünk............
A kenyeret bevagdaljuk keresztbe vagy hosszába, teljesen mindegy...
és minden finomságot közzé pakolunk jó bőven - ne sajnáljuk!
A tetejét megszórjuk reszelt sajttal még.
és rövid ideig sütőbe toljuk!
Akár ünnepi fogásként is ajánlható.
A tepsibe tegyünk a kenyér alá sütőpapírt, ne piruljon meg az alja.
A húst gondosan megmossuk, megsózzuk, lábasban 4 dkg zsírban minden oldalát megpirítjuk, majd 1-2 dl forró víz aláöntésével fedő alatt kb. 40 percig pároljuk. Ekkor megfelelő nagys...
Elkészítési idő:A karfiolt rózsákra szedjük és sós, fűszeres mixes vízben félpuhára főzzük. Ha kihűlt, a rózsákat ketté vágjuk, így könnyebb megsütni. Tojásból, Szafi Fitt paleo sütőlisztből (Sza...
Elkészítési idő:Tarhonyát olajon pirittom .dupla adag vizet öntök rá.sózom es fedö alatt takarékon puhára fözöm. A húst pőrköltnek elkészitem .végén össze keverem a tarhonyával.
Elkészítési idő: 1 óra