Kenyér
Szalonna
Kolbász
Szalámi
Sonka
Hagyma
Tojás
Sajt
petrezselyem
bármi amit szeretünk............
A kenyeret bevagdaljuk keresztbe vagy hosszába, teljesen mindegy...
és minden finomságot közzé pakolunk jó bőven - ne sajnáljuk!
A tetejét megszórjuk reszelt sajttal még.
és rövid ideig sütőbe toljuk!
Akár ünnepi fogásként is ajánlható.
A tepsibe tegyünk a kenyér alá sütőpapírt, ne piruljon meg az alja.
A tarját felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk, majd lisztbe forgatva elősütjük. Egy nagy tálba a felszeleteljük a krumplit, a paprikát, a paradicsomot, a vörö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAzzal kezdem, hogy a padlizsánt fél centi vastag szeletekre vágom, besózom, szitába állítva hagyom, hogy kb. 30 perc alatt kiengedje a keserű levét, már ha van neki, de jobb nem ko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, és kockára vagy karikára felvágjuk. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot apró kockára felvágva összekeverjük. A tarját kb. 2-3 cm hosszú csíkokra vágju...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hagymákat megtisztítottam, a vöröshagymát apró kockákra vágtam, és felét kevés zsíron megpároltam. A burgonyát megtisztítottam, megmostam, kockákra vágtam, többször váltott vízb...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes