Családireceptkönyv.hu

Hamis fasírt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80 dkg burgonya
50 dkg párizsi
2 tojás
4 -5 evőkanál liszt
2 fej hagyma
8 gerezd fokhagyma

őrölt feketebors

Elkészítés:


A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A párizsit a hagymával és fokhagymával ledaráljuk, és az összetört burgonya közé keverjük.Beleütünk 2 tojást, ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük, majd annyi Iisztet teszünk bele, hogy összefogja a masszát.
Vizes pogácsákat formálunk a masszából, majd Iisztben megforgatjuk, és felhevített forró olajon készre sütjük. Párolt zöldségekkel tálaljuk.

Hamis fasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött lepénykenyér
Töltött lepénykenyér

1. A tészta hozzávalóiból kenyeret dagasztunk. 2. 1-1,5 óra kelesztés után 12 db-ra osztjuk és kézzel kis lepénykéket formázunk belőlük. 3. A tölteléket a tészta felére tesszük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Lapcsánka, avagy tócsni
Lapcsánka, avagy tócsni

Elkészítés ideje: 20 perc. Elkészítés menete: A krumplikat , lereszelni . Hozzá adni a tojást, az evőkanálnyi zsírt, a lisztet, sót, borsot,összekeverni. Felforrósított o...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
APRÓ TRÜKKÖK A GRILLEZÉSHEZ
APRÓ TRÜKKÖK A GRILLEZÉSHEZ

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóri
Lusta lángos
Lusta lángos

1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk 5-10 perc alatt. A lisztet összekeverjük a sóval, hozzáadjuk a tejfölt, majd a felfuttatott élesztős tejet és bedagas...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk