Hozzávalók:
40 dkg hús darált, 4 db zsemle, 4 db tojás, 12 szelet gépsonka, 5 dkg sajt reszelt, 1 fej vöröshagyma kis fej, só, bors, pici ételízesítő,
Forma kikenéséhez:
5 dkg rama
A csirkehúst 5-6 centis darabokra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a pirospaprikát, a kurkumát, a cayenne borsot, a fokhagymaport, a fehérborsot, a sót és a barna cukrot, a keveré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázzuk, és kiolvasztjuk a zsírját. A hagymát is felkockázzuk, és a szalonnához adva azt is megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, levével együtt hozzáöntjü...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, és felszeleteljük. A tojásokat (4 db) keményre főzzük és szintén felszeleteljük. A kolbászt felkarikázzuk. Egy Jénai mély tálat jól k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel, kevés olajon pirítsuk aranysárgára. Hagyjuk kihűlni, közben a hámozott burgonyát reszeljük le, a levét nyomkodjuk ki. Szitáljuk hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű