25 dkg cukor
3 db tojás
2 kávéskanál fahéj
25 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
6 közepes db alma
Egy közepes méretű tepsit kibélelünk alufóliával.
Az almát meghámozzuk, és annyit szeletelünk fel akár karikára is, hogy a tepsit kirakjuk vele. Ez kb. 2-3 db.
A tésztához a cukrot a tojásokkal és fahéjjal habosra keverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. A maradék almát lereszeljük, és a masszához adjuk. Az egészet a tepsiben lerakott almára öntjük, és 180 fokos sütőben kb. 40 percet sütjük. Természetesen mindenkinek más a sütője, ezért a tűpróbát minden alkalommal végezzük el a sütés vége előtt!
A tepsiből kiborítjuk, és a fóliát lehúzzuk róla. Fahéjas porcukorral meghintjük.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: hőlégkeveréses
Száraz hozzávalókat összekeverjük, hozzáadjuk a tejet és a tojást, majd miután jól elkeveredett pihentetjük kicsit, hogy a zab megszívja magát és kicsit sűrűbb állagot kapjunk Ne...
Elkészítési idő:45 dkg porcukor 9 tojássárgája 9 evőkanál víz ezt habosra verjük, hozzáadunk 27 dkg lisztet, 3 evőkanál kakaóport,1 sütőport és a 9 tojás felvert habját, megsütjük.... rendes gázte...
Elkészítési idő:piskóta tésztát sütök 5 részre felvágom.csoki krémet vagy bármilyen krémet akár pudingot keverek ki amivel megkenem és megszóróm gyümölccsel képek alapján össze állítom a tortát..
Elkészítési idő: