lazac
tészta
3-4 levél friss bazsalikom
1 üveg pesto
1 üveg olívabogyó
1 evőkanál olívaolaj
1 csipet só
Egy serpenyőt forrósítsunk fel, és kevés olajon süssük meg aranybarnára a lazacot. A kifőtt tésztát keverjük össze a pestóval és forraljuk össze, majd forgassuk össze olívaolajjal is. Miután elkészültünk, tálaljuk tányérba és helyezzük a lazacot a tészta tetejére. Friss bazsalikomlevéllel és olajbogyóval díszítsük.
A burgonyát többféleképpen is előkészíthetjük. 1. A félig megfőzött burgonyát a kizsírozott tepsibe karikázzuk. 2. Nyers krumplit felkarikázunk, majdnem készre sütjük, utána tes...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A burgonyát hámozzuk meg, majd sós vízben főzzük meg. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vaj felét, majd helyezzük bele a sózott és borsozott lazacszeleteket. 3-4 perci...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMindent összegyúrunk, majd fasírtokat formázunk belőle és olajspray-vel befújt szilikonos lapon, 200 fokon alsó-felső sütésen készre sütjük (félidőben megfordítjuk).
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://www.visegradipisztrang.hu/images/receptek/Pisztrang_receptek.pdf
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes