lazac
tészta
3-4 levél friss bazsalikom
1 üveg pesto
1 üveg olívabogyó
1 evőkanál olívaolaj
1 csipet só
Egy serpenyőt forrósítsunk fel, és kevés olajon süssük meg aranybarnára a lazacot. A kifőtt tésztát keverjük össze a pestóval és forraljuk össze, majd forgassuk össze olívaolajjal is. Miután elkészültünk, tálaljuk tányérba és helyezzük a lazacot a tészta tetejére. Friss bazsalikomlevéllel és olajbogyóval díszítsük.
Elkészítés: A megvásárolt friss lazacfilét előbb pikkelyezzük le, ezután alaposan mossuk meg. Ha ezzel megvagyunk, vágjuk fel kb. 5 cm széles szeletekre a hal törzsének szélességév...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a halakat, ha szükséges. Egy nagy edényben olívaolajon futtassuk meg az összezúzott fokhagymát és az erőspaprikát, majd adjuk hozzá a fehérbort. Pároljuk néhány perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• a hozzávalókat összegyúrjuk • gombócokat formálunk belőle • sütőpapirra fektetjük • lefújhatjuk pici olaj spray-vel • elomelegített sütőben 170 fokon, légkeverésen 20 percen...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElkészítjük a rizst: kókuszzsíron picit lepiritjuk a rizst, majd felöntjük 2 bögre vízzel és lefedve hagyjuk megfőni közepes lángon. Néha keverjük meg le ne égjen. Kókuszzsíron m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz