oldalas
cheddar sajt
burgonya: 3 db
pármai sonka
liszt: amennyit felvesz
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma:1 fej
étolaj: 1 ek
só, bors,
petrezselyem
Az oldalast érdemes barbecue szószba bepácolni előző este, majd másnap sütőben süssük ki.
A tócsnihoz aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, majd keverjük össze a reszelt burgonyával és a pirított pármai sonkával. Sózzuk, borsozzuk, és keverjünk hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz, majd süssük ki egy serpenyőben.
A darált húst egy tálba rakjuk, a rizst megmossuk és hozzáadjuk a húshoz. A hagymákat olajon megpirítjuk, lehúzzuk a tűzről majd pirospaprikával megszórjuk (ez egy pörkölt alap),...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket nem túl vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. 2. Egy serpenyőben kevés olajon elősütjük a hússzeleteket, majd egy hőálló tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A spenótot megtisztítjuk, mossuk, hagyjuk szűrőn lecsöpögni. A húst megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd 6 érmére vágjuk....
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA krumplit mosd meg, hámozd meg és vágd hasábokra. A húst öblítsd le, töröld szárazra, és vágd ujjnyi hosszú csíkokra. A szalonnát is aprítsd fel. A hagymát és a fokhagymát hámozd...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes