oldalas
cheddar sajt
burgonya: 3 db
pármai sonka
liszt: amennyit felvesz
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma:1 fej
étolaj: 1 ek
só, bors,
petrezselyem
Az oldalast érdemes barbecue szószba bepácolni előző este, majd másnap sütőben süssük ki.
A tócsnihoz aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, majd keverjük össze a reszelt burgonyával és a pirított pármai sonkával. Sózzuk, borsozzuk, és keverjünk hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz, majd süssük ki egy serpenyőben.
A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot lereszelem, hozzá adom a tojást, a mustárt, a reszelt fokhagymát, az aprított snidlinget, sózom, borsozom, felöntöm a sörrrel és alaposan kikeverem. A húst két ujjnyi sze...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,natur megsütjük.A burgonyából Hercegnő alapot készitünk (vaj,tej,só,tojás) segitségével. A zöldborsót megpároljuk. Tepsibe helyezzük a natur...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük (én szeleteltet veszek). A tepsi közepét kirakjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű