oldalas
cheddar sajt
burgonya: 3 db
pármai sonka
liszt: amennyit felvesz
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma:1 fej
étolaj: 1 ek
só, bors,
petrezselyem
Az oldalast érdemes barbecue szószba bepácolni előző este, majd másnap sütőben süssük ki.
A tócsnihoz aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, majd keverjük össze a reszelt burgonyával és a pirított pármai sonkával. Sózzuk, borsozzuk, és keverjünk hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz, majd süssük ki egy serpenyőben.
A darált húst alaposan összegyúrjuk a tejbe áztatott, majd kifacsart zsömlével, a fűszerekkel, a nyers tojásokkal, az apróra vágott hagymával. Ezután egy kiolajozott őzgerinc al...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: NehézA juhtúrót petrezselyemzölddel, pirított szalonnával, dióval, fokhagymával és borssal összekeverjük. El is készült a töltelék. Hegyes, éles késsel üreget vágunk a bordába, megtö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit és a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk. Beletesszük egy közepes méretű tepsibe, megsózzuk és kissé összeforgatjuk, szétterítjük. A tarját szel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és felkockázzuk.A hagymánkat kockára vágjuk és zsíron ledinszteljük,majd a húsunkat is hozzáadjuk és fehéredésig pirítjuk,majd a fűszereket is és egy kevés vizet a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes