1 kg oldalas
só
frissen őrölt fekete bors
6-8 gerezd fokhagyma
A húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk.
Alaposan sózzuk, frissen őrlünk rá fekete borsot.
Tepsibe, sütésálló edénybe rakjuk a húsokat.
A fokhagyma gerezdeket félbe vágva, a húsdarabok közé szórjuk.
A sütőt 210 °C-ra bekapcsoljuk.
Betesszük a tepsit, és a húsok mindkét oldalát egyszer megfordítva megpirítjuk, kb. 45 perc.
Majd alufóliával lefedjük, azt alaposan a tepsi szélére nyomkodva.
Visszatesszük a sütőbe, amit visszaállítunk 190 °C-ra, és omlós puhára sütjük, kb 1 óra alatt.
sütési hőfok: 200°C
A vastagabb tarjaszeleteket mindkét oldalán fólia alatt enyhén kiklopfoltam. A fokhagymát átnyomtam, megsóztam és krémesre kevertem. A húst sóztam, borsoztam majd megkentem vékonya...
Elkészítési idő:Külső réteg: A bulgurt lröntjük 4 dl forró vízzel, és 20 percig állni hagyjuk Hozzáadjuk a többi hozzávalót. Töltelék: Vajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd kicsit megkaranel...
Elkészítési idő:A húst megmosom és eltávolítom róla a hártyákat, ínakat. Egy hosszú pengéjű késsel felszúrom, vízszintesen és függőlegesen is beleszúrva a kést a lyukba, hogy beleférjen a kolbász....
Elkészítési idő: