80 dkg csirkemell filé
1 közepes fej vöröshagyma
1 doboz gomba (konzerv)
2 közepes sárgarépa
20 dkg zöldbab
5 tojás
5 ek napraforgó olaj
2 dl víz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma
A csirkemellet felkockázzuk, a sárgarépát felkarikázzuk.
Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát. Rátesszük a húst, sárgarépát, szeletelt gombát, zöldbabot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belezúzzuk a fokhagymát. Sülés közben adagoljuk hozzá a vizet.
Amikor elkészült, ráöntjük a felvert tojásokat és készre sütjük.
A karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük, hagyjuk lecsöpögni. A sajtot lereszeljük. A melleket vékonyra klopfoljuk, egy közepes méretű tepsit 2 ek olajjal kikenünk és belef...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemelleket hosszú, vékony pengéjű késsel óvatosan felszúrtam, vigyázva, hogy lehetőleg ne lyukasszam át a húst. Ezután a felszúrt lyukakba aszalt szilvákat dugdostam...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTegyük bele az egész csirkét egy fazékba, és engedjük fel háromnegyedéig vízzel. Forraljuk fel, hogy a hús puhulni kezdjen, de a habot folyamatosan szedjük le róla. A répákat, a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet kisebb darabokra vágjuk. A lisztet tojást tejet kikavarjuk, sűrűbb legyen mint a palacsinta tészta. Hozzá adjuk a fűszereket, majd a csirkemell darabkákat. Átforga...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű