Hozzávalók (18 as forma)
Piskóta:
6 db tojás
6 csapott ek Mester süteményliszt
6 ek DW porcukor helyettesítő
1 cs sütőpor
1 ek vanília aroma
Krém:
30 dkg fagyasztott erdei gyümölcs
kb 3-4 dl víz
4 ek Mester vaníliás pudingpor
kb 3-4 ek útifűmaghéj (ezt látni fogjuk, hogyan zselésedik a krémünk!!
ízlés szerint édesítő
+ mester diabetikus étbevonó
Elkészítés:
A piskótához a a tojásokat kettéválasztjuk. majd a fehérjéből kemény habot verünk, aztán lassan mindent adagolunk hozzá.
Majd három lapot sütünk belőle!
A krémhez az útifűvön kívül minden egy lábasba teszünk, majd összefőzzük, majd kb a háromnegyedét leturmixoljuk, majd hozzáadjuk az útifűmaghéjat, bezselésítjük.
Megtöltjük a lapokat, majd hagyjuk egy éjjelre a hütőben, majd másnap csokival borítjuk, gyümölccsel díszítjük.
Először melegítsük elő a sütőt 190 fokra, majd vajazzunk és lisztezzünk ki, ha magasabb sütit szeretnénk, akkor kicsi, ha kicsit laposabbat, akkor közepes méretű tortaformát. (Ha k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsokis piskota: 1. A feherjet felverjuk a 40g cukorral (eloszor cukor nelkul verjuk egy kicsit) 2. A sargajat felverjuk a 25g cukorral 3. A sargajat elolazitjuk egy kis feherjev...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMelegítse elő a sütőt 180 fokra. Tészta elkészítése: A mandulát aprítógépben finomra darálják. Adjunk hozzá cukrot, lisztet és sót; impulzus, amíg össze nem kombinálódik. Add hozzá...
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: Könnyű