Hozzávalók a gluténmentes elkészítéshez:
40 dkg burgonya
15 dkg sajt
10 dkg gluténmentes liszt (nálam most TAC ropogós lisztkeverék)
1 tojás
1 gerezd fokhagyma
1 tk só
olaj a sütéshez
A krumplit puhára főzzük, áttörjük, összedolgozzuk a többi hozzávalóval, diónyi gombócokat formázunk. Zsemlemorzsába nem forgattam, de így is gyönyörűen megsült a forró olajban.
Elkészítés: a bacont a vajon kiolvasztjuk, hozzátesszük a felaprított zöldségeket, puhára pároljuk, majd beletesszük az apróra vágott sonkát. Öt perc után hozzákeverjük a mascarpon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát megmosom és a csumájánál körbe vágom. A darált húst, a rizst és az apróra vágott vöröshagymát 1 tojással és fűszerekkel /só,bors,pirospaprika/ jól összekeverem. A töl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit 1,5 cm darabokra vágjuk, majd a spagettivel átszurkáljuk. Így főzzük meg. Majd összekavarjuk a szósszal. Jó étvágyat
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucolom, kockákra vágom és sós vízben megfőzöm. Vajat olvasztok, beleszórom a lisztet, kicsit pirítom, majd lassan felöntöm gyakori kevergetés mellett forró tejjel. S...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű