menu

Családireceptkönyv.hu

"SAJTOS" FRANCIA KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJ


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók (2 db ):
50 dkg Mester házi kenyérliszt vagy Mester kenyérliszt (ITT)
1 cs porélesztő
kb 4,5 dl kézmeleg víz
1 ek burgonyapehely

5 dkg reszelt növényi sajt
2 ek olaj
+ reszelt növényi sajt

Elkészítés:


Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan kidolgozzuk, az olajat a végén adjuk hozzá.
Majd két egyenlő részre osztjuk.
Megformázzuk, majd olajjal vékonyan megkenjük, bevagdossuk és egy kis sajtot szórunk a tetejére.
50 fokon kb 20 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb 20-30perc alatt megsütjük.

"SAJTOS" FRANCIA KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJ

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zaphelyhes zsemle by Edina Mészáros
Zaphelyhes zsemle by Edina Mészáros

200fokon 20-30percig sutjuk. 5kisebb zsemle lesz belőle

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Napraforgó
Napraforgó

a tésztát összekeverjük kenyértésztává kissé lágyra -duplára kelesztjük- lehet kenyérsütőben összekeverni,keleszteni -enyhén lisztezett felületre boritjuk négy részre osztju-ves...

Elkészítési idő: 60
Nehézség: Közepes
share
Avatar Magvas zsomle
Magvas zsomle

Egy nagyobb tálba kimérjük a lisztet. A közepébe szórjuk az élesztőt, a tálban körbeszórjuk a többi hozzávalót, legvégül a vizet. ( nem biztos hogy kell mind bele,ezèrt csak lassan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gitka
Anyuka kenyere
Anyuka kenyere

A lisztet, a burgonyakeményítőt ,a burgonyapelyhet és a sót összekeverjük. 1 dl vízbe teszünk ,1 tk útifűmaghéjat összekeverjük , állni hagyjuk. 0.5 dl langyos vízbe ,teszünk 1 t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk