Családireceptkönyv.hu

Pita gyroshoz


Írta:

Elk. idő: 25 perc
Adag: 5
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


- 60 dkg liszt,
- 3,5 dl víz,
- 1 cs szárított élesztő
- 1 teáskanál só,
- 1 ek méz,

Elkészítés:


Teás tányér nagyságúra nyújtjuk, erősen lisztezett tepsiben sütjük.

Pita gyroshoz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zsemle
Zsemle

1. A kenyérsütő tartályába belemértem a hozzávalókat, aztán bekapcsoltam a dagasztás programot. amikor a gép már befejezte a keverést, dagasztást, szépen kiemeltem a tésztát, liszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Bögrés muffin
Bögrés muffin

A lisztet és a sütőport egy tálba összekeverjük. Hozzáadjuk a cukrot ,kakaó port beleöntjük a tojást, tejfölt, majd az olajat elkeverjük míg a tészta jó nem lesz -- a tészta akk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi burgonyás kifli
Házi burgonyás kifli

Langyos tejben egy csipet cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a sóval. Amikor az élesztő felfutott a liszthez hozzáadjuk az áttört főtt burgonyát, az éle...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Házi kifli
Házi kifli

Az összes hozzávalót kb. 15-20 perc alatt összedagasztjuk. Eleinte elég ragacsos a tészta, de idővel egyre kezelhetőbb lesz. Ha 10 perc után sem válik el tökéletesen az edénytől va...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk