2 cs. gesztenyemassza,
15 dkg darált keksz,
0,5 dl tej,
pici rum,
babapiskóta,
2-3 dl Hulala tejszínKrém
2 vaníliás pudingpor,
6 dl tej,
20 dkg cukor,
25 dkg margarin.
A gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk.
A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a kihabosított margarinhoz keverjük. A felét a gesztenyés alapra kenjük, majd kirakjuk rumos tejben épp csak megmártott babapiskótával. Jöhet rá a krém másik fele, majd a kemény habbá vert tejszín. Tetejét ízlés szerint díszítjük és pár órára – de lehet egy éjszakára is – hűtőbe tesszük.
A tojássárgáját a porcukorral (kb. 1 órát ) habosra keverjük. Azután belekeverjük a kakaót, a megreszelt almát és a darált diót. A keményre felvert tojáshabot a sütőporral elkevert...
Elkészítési idő:Sosem sütöttünk még sajttortát, és megmondom őszintén, én egy kicsit ódzkodtam is tőle. Szeretem az ízeket és szeretek kísérletezgetni, de valahogy nekem a sajt meg a torta két kü...
Elkészítési idő: