Családireceptkönyv.hu

Húsgombóc levesbe


Írta:

Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg. darált hús, 10 dkg. rizs , 2 tojás , 1 fej hagyma , só , bors , paprika

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük , kiskanálnyi gombócokat formázunk belőle és lisztbe forgatjuk. Forrásban lévő levesbe kifőzzük míg a leves tetejére nem jön fel, akkor főtt meg .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: lilia113
KÓKUSZCSOKI
KÓKUSZCSOKI

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: lilia113
Fűszeres sült csülök répapürével
Fűszeres sült csülök répapürével

Elkészítés A páchoz összekeverjük a következőket: só, frissen őrölt színes bors, fokhagyma – granulátum (natúr!), egész kömény, ezzel bedörgöljük a csodaszép, vékony zsírrétegge...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar gombamártás szárított erdei gombából
gombamártás szárított erdei gombából

A szárított gombát a főzés előtt legalább 4-5 órára vízbe áztatjuk, majd felhasználás előtt kiszedjük, és az ételbe tesszük. Az áztató lé is felhasználható, de az alját ne tegyük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk