80 dkg. csirkemell , fokhagymakrém, 30 dkg, trappista és 30 dkg. karaván ( füstölt ) sajt, liszt , tojás, vegeta , vaj
A csirkemellet vékonyra szeleteljük és 1 éjszakára fokhagymakrémes tejbe áztatjuk. Másnap kivesszük, lecsepegtetjük. A kétféle sajtot lereszeljük és összekeverjük. Egy tepsit kivajazunk és az aljára szórjuk a sajt egy harmadát. A csirkemellet lisztbe és vegetával ízesített tejjel lazított tojásba forgatjuk. Ezeket a sajtra szépen elhelyezzük , erre megint sajt és újabb hús réteg következik. Tetejére sajt kerüljön. A megmaradt tojást kiegészítjük még tejjel, tojással és egyenletesen a húsokra öntjük. Fólia alatt 30 percig sütjük, majd levesszük róla és rápirítjuk.
A szószhoz a vizet, szójaszószt, zúzott fokhagymát, mézet, barna cukrot, Tabasco szószt és borsot felforraljuk, majd 2 tk vízben elkeverjük a keményítőt és besűrítjük vele a szószt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkét befűszerezem és 200 fokos sütőben puhára-pirosra sütöm. Leszedem a húst a csontról (kézzel!), de nagyobb darabokban hagyom. Kifőzöm a tésztát és leszűröm. Pici olivao...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát egy olívaolaj csepegtetésében, majd hozzáadjuk az őrölt marhahúst sóval és borssal. Addig főz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket szeleteljük, kicsit kiklopfoljuk. 2. Sózzuk, és lisztbe forgatjuk. 3. Kevés olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és lerakjuk egy tűzálló cserépedén...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz