80 dkg. csirkemell , fokhagymakrém, 30 dkg, trappista és 30 dkg. karaván ( füstölt ) sajt, liszt , tojás, vegeta , vaj
A csirkemellet vékonyra szeleteljük és 1 éjszakára fokhagymakrémes tejbe áztatjuk. Másnap kivesszük, lecsepegtetjük. A kétféle sajtot lereszeljük és összekeverjük. Egy tepsit kivajazunk és az aljára szórjuk a sajt egy harmadát. A csirkemellet lisztbe és vegetával ízesített tejjel lazított tojásba forgatjuk. Ezeket a sajtra szépen elhelyezzük , erre megint sajt és újabb hús réteg következik. Tetejére sajt kerüljön. A megmaradt tojást kiegészítjük még tejjel, tojással és egyenletesen a húsokra öntjük. Fólia alatt 30 percig sütjük, majd levesszük róla és rápirítjuk.
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. L...
Elkészítési idő:A csirkemellet megmossuk, lecsepegtetjük, majd apróbb kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 5 dkg vajat hevítünk, hozzáadjuk a megtisztított apróra vágott vöröshagymát és fehéredésig pi...
Elkészítési idő:A krumplit megtisztítjuk, 0,5 cm-es karikákra vágjuk. -- Megsózzuk, megborsozzuk. 2-3 kanál olajat teszünk a tepsibe erre sorakoztatjuk a burgonyát - A csirkecombokat megmoss...
Elkészítési idő: 30