Családireceptkönyv.hu

Sajtos csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80 dkg. csirkemell , fokhagymakrém, 30 dkg, trappista és 30 dkg. karaván ( füstölt ) sajt, liszt , tojás, vegeta , vaj

Elkészítés:


A csirkemellet vékonyra szeleteljük és 1 éjszakára fokhagymakrémes tejbe áztatjuk. Másnap kivesszük, lecsepegtetjük. A kétféle sajtot lereszeljük és összekeverjük. Egy tepsit kivajazunk és az aljára szórjuk a sajt egy harmadát. A csirkemellet lisztbe és vegetával ízesített tejjel lazított tojásba forgatjuk. Ezeket a sajtra szépen elhelyezzük , erre megint sajt és újabb hús réteg következik. Tetejére sajt kerüljön. A megmaradt tojást kiegészítjük még tejjel, tojással és egyenletesen a húsokra öntjük. Fólia alatt 30 percig sütjük, majd levesszük róla és rápirítjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Kakukkkfüves csirkecombok almával
Kakukkkfüves csirkecombok almával

A csirkecombokat megmosom, besózom, borsozom és gazdagon meghintem kakukkfűvel. Az almákat megmosom, de nem hámozom meg. Csak a magházat távolítom el és negyedekre vágom a gyümöl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mexikói csirkemell tokány
Mexikói csirkemell tokány

A csirkemellfilét és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk. Rátesszük a vöröshagymát és üvegesre pároljuk. Bel...

Elkészítési idő: 1,5
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Legényfogó csirkés penne
Legényfogó csirkés penne

A vaj felét felhevítem és a sózott, borsozott felcsíkozott csirkemellet aranybarnára pirítom rajta. Mikor szépen megpirult, megszórom az aprított petrezselyemzölddel, a felkarikázo...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok
Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk