1 dl tej
4 dkg margarin (vagy vaj)
1 ek gríz
4-5 dkg cukor
6 dkg kókuszreszelék
csoki a bevonáshoz
Tejet a margarinnal felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, a grízt, végül a kókuszt. Jól elkeverjük, langyosra hűtjük.
Egy darab zsírpapírra négyszögletes formát készítünk kb. 1-2 cm vastagságban, majd hűtőbe tesszük 1-2 órára.
Ha lehűlt, felvágjuk, és olvasztott csokival bevonjuk.
A vajat egy kis lábosban olvasszuk meg, keverjük hozzá a kakaóport és a kávét, majd ha összeolvadt teljesen, akkor adjuk hozzá a cukrot és vegyük le a tűzről, hagyjuk kihűlni. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kekszet ledaráljuk, összegyúrjuk a krémsajttal és a masszából golyókat formálunk. 2. A fehér csokit megolvasztjuk és bevonjuk vele a gombócokat.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKét cipót kinyújtjuk megkenjük lekvárral, a két oldalát feltekerjük középen újnyi helyet hagyva a tölteléknek.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű0,5 l tej 1 rúd Bourbon vanília 150 g cukor 6 szép tanyasi tojás sárgája 0,25 l folyékony, de nagy zsírtartalmú tejszín (minimum 30%-os) Forrald fel a tejet a hosszában felhas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű