20 dkg ToTu
10 dkg kókuszliszt
5 dkg nyilgyökérliszt
3 tojás
10 dkg eritrit
2 kezeletlen citrom reszelt héjja és leve
1,5 dl víz
1 vanilia rúd kikapart belseje
fél teáskanál szódabikarbóna
5 dkg mazsola
Az elkészítése pofon egyszerű. A hozzávalókat a mazsola kivételével alaposan összeturmixoljuk. Hozzáforgatjuk a mazsolát. Szilikon kuglóf formába öntjük végül 160 fokos sütőben 60 perc alatt megsütjük.
Áfonyával, háromszoros adagban, zila formában fogom megcsinálni málnaöntettel
A tésztához a tojásfehérjéket habbá verjük a cukor felével, a sárgájákat pedig kihabosítjuk a cukor másik felével. A tojássárgájához öntjük az olajat, majd 2-3 lépésben beleforgatj...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk és egy teáskanál cukorral elkeverjük, majd belemorzsoljuk az élesztőt. Pár percig hagyjuk, míg az élesztő felfut. Addig a dagasztógép (vagy kenyérsütőgép)...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az egyik felét egy 20*33 cm-es tepsibe nyújtjuk. A töltelékhez a tojások fehérjét a cukrokkal keményre felverjük, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz almákat lereszelem nagy lyukú reszelőn, majd a levükkel együtt összekeverem a fahéjjal, a tojással, a liszttel és a cukorral és a sütőporral. Kivajazott, kilisztezett tepsiben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű