1 széles metélt
20 dkg csirkemell filé
1 db tojás
1 ek joghurt (zsírszegény, natúr)
1 ek mustár
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
A tésztát megfőzzük.
A csirkemellet megpároljuk, majd összeturmixoljuk a tojással és a natúr joghurttal. Ezt ízlés szerint fűszerezzük, továbbá, ha a diéta engedi, mehet bele egy kanál mustár is, hogy pikánsabb legyen.
Ezután összeforgatjuk a tésztát és a csirkés keveréket, majd előmelegített sütőben kb 180°C-on 20 percig sütjük.
A sütést követően zöld fűszerekkel dekorálhatjuk a tetejét.
A kaprot mossuk meg és vágjuk apróra. Friss nem lévén, a mélyhűtött is használható, a szárított már nem a legjobb erre a célra. A tojásokat tegyük egy tálba, sózzuk és robotgéppel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, a kicsire felkockázott koktélparadicsomot rárakjuk, fűszerezzük, só, oregánó, fokhagyma és jól összeforraljuk kb. 20 p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát összeállítjuk, kicsit dagasztjuk, majd kinyújtjuk alufóliára. A tölteléket hozzávalóit összedolgozzuk, majd a tésztára kenjük, feltekerjük. 1 cm-es karikákra vágjuk, és s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót egy tálba öntjük és jól áttörjük (erre a krumpli törőt használtam), hozzáadjuk a sót, a lisztet, a szobahőmérsékletű margarint, a tojás sárgáját és belereszeljük a sajt 2/3...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű