1 kg alma
1 csomag babapiskóta
4 dl víz
2 csomag vaníliapuding
cukor
fahéj
citromlé
3 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
Az almát meghámozzuk, 2 dl vízzel megpároljuk, majd 2 dl vízzel összekevert pudingporral sűrűre főzzük.
Kapcsos tortaformát kirakunk felezett babapiskótával, rátesszük az alma felét, erre a babapiskóta másik felét, és végül a maradék almát. Tetejét a felvert tejszínnel díszítjük, és a végén hűtőben kifagyasztjuk.
A kekszes alaphoz összekeverjük a hozzávalókat és egy kb 22 cm - es tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük. Az epret feldaraboljuk, összefőzzük a cukorral, majd botmixerrel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsokis piskota: 1. A feherjet felverjuk a 40g cukorral (eloszor cukor nelkul verjuk egy kicsit) 2. A sargajat felverjuk a 25g cukorral 3. A sargajat elolazitjuk egy kis feherjev...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőmelegített sütőben 45-50 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézPiskóta A piskótához a tojásokat különválasztjuk, és a cukor felével a tojásfehérjéből kemény habot verünk. A cukor másik felével fehéredésik verjük robotgéppel a tojássár...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű