1 kg alma
1 csomag babapiskóta
4 dl víz
2 csomag vaníliapuding
cukor
fahéj
citromlé
3 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
Az almát meghámozzuk, 2 dl vízzel megpároljuk, majd 2 dl vízzel összekevert pudingporral sűrűre főzzük.
Kapcsos tortaformát kirakunk felezett babapiskótával, rátesszük az alma felét, erre a babapiskóta másik felét, és végül a maradék almát. Tetejét a felvert tejszínnel díszítjük, és a végén hűtőben kifagyasztjuk.
Najskôr si vlašské orechy zomelieme na jemno.Pridáme k nim prášok do pečiva, múku a štipku soli.Premiešame.Potom si oddelíme žĺtka od bielkov .Bielka si odložíme do chladničky.Mäkk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált kekszet összekeverem az olvasztott margarinnal, és a tortaformába rakom. Hütőbe teszem kihűlni. Amíg hűl a tortaalap kikeverem a krémet. A mascarponét, a porcukort, a 3 n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA palacsintatésztát kikeverem, fél órát pihentetem és a szokott módon kisütöm A krémhez vízgőz fölött kikeverem a 3 tojássárgáját és a 3 ek porcukrot. Ezt összekeverem a mascarpo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük a cukor felével, majd a sárgáját is a cukor másik felével. Ehhez hozzáadjuk az olajat és a tejet és habosra keverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű