8 tojássárgája
3 evőkanál cukor
2 csomag vaníliás cukor
5 evőkanál liszt
6 dl tejszín
25 dkg margarin
porcukor
A krémhez a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a liszttel, a tejszínnel felfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a margarin és a porcukor könnyű, krémes keverékével.
A 6 tojás sárgáját kikeverjük a cukorral és a vanillin cukorral. Hozzákeverjük a mogyorót/diót/mandulát, a lisztet és a sütőport. A 6 tojás habját kemény habbá verjük, végül belefo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűTejben keverjük el a cukrot és forraljuk föl, alacsony hőmérsékleten gyöngyöztessük pár percig míg a cukor elolvad. Ha porcukrot használunk, mint most én, akkor csak langyosítjuk é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGőz fölött a vajat és a csokit olvasszuk meg. A tojásokat és a cukrot habverővel verjük fehéredésig. Adjuk hozzá a lisztet, kakaót, sütőport és a vaníliaaromát, majd kavarjuk jól e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk, félretesszük. A puha vajat robotgéppel kikeverjük a cukorral, egyesével hozzáadjuk a tojássárgájákat is. Beleszitálju...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes