Családireceptkönyv.hu

Csalamádé Télire


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2kg uborka, 2kg káposzta, 1kg hagyma, 1kg paprika, 0.5kg sárgarépa, 7 dkg só, 1kg cukor, 3 dl 20% -s ecet, 1 kávéskanál Nátrium-benzoát, 1 kávéskanál Borkén VÍZ NEM KELL HOZZÁ

Elkészítés:


A felaprított hozzávalókat összekeverjük, rétegezve meg szórjuk a fűszerekkel . 24 óra alatt többször átforgatjuk, majd vödörbe töltjük ! Nem romlik meg !

Csalamádé Télire

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Vödrös savanyúság
Vödrös savanyúság

Fentieket egy légmentesen zárható edényben vagy vödörben jól összekeverjük. Beletesszük a jól megmosott, feldarabolt uborkát, karfiolt, paprikát, stb.. bármikor utántölthető

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sváb kovászos uborka
Sváb kovászos uborka

Az uborkát legalább 5 lé vízben megmossuk. Szerintem teljesen felesleges bevagdalni a végeit, de persze kik-ki cselekedjen ízlése szerint. A kimosott üvegünk aljára rakunk egy a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Hideg savanyúság lé
Hideg savanyúság lé

A hozzávalókat össze kell keverni

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Milicilike
Csalamádé
Csalamádé

A hozzávalókat legyaluljuk, majd rászórunk 8 dkg sót, 25 dkg cukrot, majd ráöntünk 3 dl 20%-os vagy 6 dl 10%-os ecetet, kávéskanál szalicilt teszünk rá és egészet jól összekavarju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk