piskóta laphoz :6 tojás, 15 dkg cukor, 15dkgl liszt ,6 kanál víz
Krém : 2cs csokipuding 8dl tej, 8 ek cukor, 20-25dkg ét csoki, 30 dkg margarin , reszelt narancshéj
6 tojássárgáját 15dkg cukorral alaposan kikeverjük. Lassan 5 kanál vizet is hozzáadunk .15 dkg lisztet a tojások habjával (amiben 1 kanál víz van) váltakozva adjuk hozzá.Kisütjük majd melegen papírral felcsavarjuk és nedves konyharuhával betakarjuk. Kisüléskor töltjük
Ezt sűrűre főzni ha kihűlt 30dkg margarint keverünk hozzá,és reszelt narancs héjat.Ezzel megkenjük a piskóta lapot feltekerjük és villával meghúzzuk ( díszítjük )
A-tól Z ig
Elkészítési idő:Minden hozzávalót készítsünk elő: A lisztet, kakaót és a sütőport keverjük össze. A tojásfehérjét verjük kemény habbá. A tojássárgáját, az olajat, a tejet és...
Elkészítési idő:Egy 26 cm-es tortaforma aljába szilikonos sütőpapírt csíptetünk. A barackokat vékonyan felszeleteljük, és a sütőpapírra fektetjük, hogy lefedjék egymást. Egy keverőtálban a pud...
Elkészítési idő: