piskóta laphoz :6 tojás, 15 dkg cukor, 15dkgl liszt ,6 kanál víz
Krém : 2cs csokipuding 8dl tej, 8 ek cukor, 20-25dkg ét csoki, 30 dkg margarin , reszelt narancshéj
6 tojássárgáját 15dkg cukorral alaposan kikeverjük. Lassan 5 kanál vizet is hozzáadunk .15 dkg lisztet a tojások habjával (amiben 1 kanál víz van) váltakozva adjuk hozzá.Kisütjük majd melegen papírral felcsavarjuk és nedves konyharuhával betakarjuk. Kisüléskor töltjük
Ezt sűrűre főzni ha kihűlt 30dkg margarint keverünk hozzá,és reszelt narancs héjat.Ezzel megkenjük a piskóta lapot feltekerjük és villával meghúzzuk ( díszítjük )
Az egész tojásokat a cukorral, vaníliás cukrot fehéredésig keverni, kézi mixerrel keverni, kihabosítani, hozzáadni a vizet, kicsit még keverni (addig keverni, amíg jó sűrű krém sze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot és a cukrot géppel jól kikeverjük. Adjuk hozzá a tojásokat egyenként mindig akkor mikor már az előző teljesen elvegyült a sajtkrémbe. Adjuk hozzá a lisztet, citromhéjat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a vajat habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval. Egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját. Ezután folyamatosan és váltakozva hozzákeverjük a l...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű