6 dl tejből,
2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk,
aztán hagyjuk kihűlni.
250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk,
bele keverünk
250 g gesztenye masszát és hozzá adjuk a kihűlt pudingot.
A díszítéshez tejszínhabot és meggyet használtam kis olvasztott csokival.
Az adagot lehet növelni a torta mérete szerint.
A tojásfehérjét a csipet sóval kezdjük el verni, míg habos lesz. Ekkor kanalanként hozzáadjuk a porcukrot, folytonosan verve, míg kemény és fényes habunk lesz. A végén hozzáadjuk...
Elkészítési idő:Tojássárgáját a fehérjével és a xilittel felverjük, a többi száraz anyagot összekeverjük (dió, mandula, kakaó, szódabikarbóna, só). A vajat a vízzel felmelegítjük (langyosra). Ha k...
Elkészítési idő: 1 óra 15 pA zselatint 1,5dl hideg vízbe beáztatom. A túrót, joghurtot, citromot és cukrokat sima péppé turmixolom. A zselatint felolvasztom, a tejszínt kemény habbá verem. A túrós k...
Elkészítési idő: 1 óra