12 db csirkecomb,2 kg burgonya,1 fej vöröshagyma,só,feketebors (őrölt)
köménymag (őrölt),2 evőkanál étolaj
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal.Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk. El is készült a finomság!
A karajt besózzuk, kiklopfoljuk, aztán megforgatjuk paprikás lisztben. Közben egy tepsit vajjal kikenünk, és beletesszük a karajszeleteket egymás mellé. Majd mindegyik szeletre tes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyél csirke combot a lassú tűződ aljára. Kombináld az 1/3 csésze csirke készletet, citromlevet és héjat, és öntsd rá a csirke combokat. Kis tálban olasz fűszer, hagymapor, fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. A burgonyát apróbb vagy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük,hozzáadjuk a petrezselyemzöldet,tojást, kb 2ek lisztet,2 ek kefirt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket vágd fel csíkokra (ha hagymavágás közben egy kis vizet tartasz a szádban akkor nem fogsz könnyezni) A csirkét kockákra. Egy teflon serpenyőbe tegyél kb 1 lapos evők...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű