12 db csirkecomb,2 kg burgonya,1 fej vöröshagyma,só,feketebors (őrölt)
köménymag (őrölt),2 evőkanál étolaj
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal.Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk. El is készült a finomság!
Pasul 1: Taiem pieptul de pui in 4 portii. Il saram si-l piperam dupa gust. Pasul 2 (facultativ): Amestecam un iaurt cu putin ulei si cu boia de ardei. Punem bucatile de pui in a...
Elkészítési idő:Azzal kezdjük, hogy pontosan megmérjük a csirkéket - a sütési időt ebből fogjuk kiszámolni. 50 dkg-onként kell a húsnak 20 perc + 30 perc pirulás.A csirkét megmossuk. Utána kívül-b...
Elkészítési idő: 1,5óraA csirkemellet sózzuk,borsozzuk.A joghurtot elkeverjük a fokhagymával és egy jól záródó dobozba lerétegezzük a csirkemellel.Rápattintjuk a dobozra a tetőt és egy éjszakára beküldjü...
Elkészítési idő: