12 db csirkecomb,2 kg burgonya,1 fej vöröshagyma,só,feketebors (őrölt)
köménymag (őrölt),2 evőkanál étolaj
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal.Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk. El is készült a finomság!
A csirkemelleket néhány órával az elkészítés előtt érdemes fokhagymás tejbe áztatni. A húsokat vékonyabb szeletekre vágom (nagyjából 2 cm széles legyen). A szeleteket sózom, borso...
Elkészítési idő: 1 óra“Őrölt mustármaggal ízesített, majd sózott felvert tojásba forgattam, zsírban, hirtelen sütöttem a rántott husit.
Elkészítési idő:• A csirke kivételével a hozzávalókat krémesre turmixoljuk, így készítünk cukkinis körözöttet. • Jénaiba rétegezzük a husit és a körözöttet, majd 200 fokon egy óra alatt készre...
Elkészítési idő: