Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Húsleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hús/ csont

delikát
zöldségek

Elkészítés:


Felteszem a húst főni, ha felforr leszedem róla a habot. Zöldségeket teszek bele és ízesítem. Ha csibe akkor 2 óra, ha csont akkor minimum 3 óra után lezárom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Zsuzsa
Csípős zöldségkrémleves
Csípős zöldségkrémleves

Megpucoljuk a zöldségeket, a sárgarépát felkarikázzuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a hagymát és a burgonyát nagyobb szeletekre vágjuk, a csípős zöldpaprikát félbevágjuk, az egy ge...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bableves füstölt oldalassal
Bableves füstölt oldalassal

A babot átmossuk, majd egy lábasba tesszük és hozzáadjuk a füstölt oldalast, a 3 gerezd pucolt fokhagymát, a kockázott sárgarépákat a csokornyi petrezselymet és felöntjük vízzel....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olasz paradicsomleves
Olasz paradicsomleves

Először is kockázz fel apróra fél fej vöröshagymát (ezzel a legfinomabb, de persze lehet másmilyen hagyma is). Egy fazékba önts körülbelül két-három evőkanálnyi olívaolajat, majd a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Májgombócleves a la mami
Májgombócleves a la mami

A zöldséget megpucoljuk, edénybe tesszük 2,5- 3 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk. Ételízesítővel, vagy leveskockával, lestyánnal feltesszük puhulni. Közben elkészítjük a májgombócot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk