sajt
csirkemell
tojás
liszt
1 db tejföl
tej
1. A húst besózom, bepanírozom (liszt, tojás, sajt).
2. A tepsi aljába öntök egy kis olajat, és beleteszem a bepanírozott húsokat.
3. A maradék tojást és sajtot, tejfölt, kis tejet összekeverek és ráöntöm a húsra.
4. Teszek rá alufóliát és előmelegített sütőbe (200°) beteszem. 1 óra után leszedem a fóliát és kicsit pirítom.
Először készítsd el a pácot: keverd össze a fokhagymaport, a paprikát, a vegetát és az olajat. A csirkemellet vágd csíkokra, és forgasd bele a pácba. Hagyd pácolódni, közben tedd f...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket ketté vágjuk és zsebeket”hasítunk” rajtuk. A gombát feldaraboljuk, megpárolni az apróra vagdalt póréhagymán, és fűszerezzük. Amikor kihűlt, csirkemelleket megtöltj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemell filéket alaposan mossuk meg, és klopfoljuk ki, de óvatosan! Ne roncsoljuk szét a húst teljesen! Kb. fél cm vastagság megfelelő. Ha túl nagy a csirkemell filé, akkor...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zúzát alaposan megmossuk, és 2-3 darabra vágjuk. Olajon megpároljuk a hagymát, megszórjuk pirospaprikával - érdemes ilyenkor a fazekat levenni a tűzről, nehogy megégjen a paprik...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű