sajt
csirkemell
tojás
liszt
1 db tejföl
tej
1. A húst besózom, bepanírozom (liszt, tojás, sajt).
2. A tepsi aljába öntök egy kis olajat, és beleteszem a bepanírozott húsokat.
3. A maradék tojást és sajtot, tejfölt, kis tejet összekeverek és ráöntöm a húsra.
4. Teszek rá alufóliát és előmelegített sütőbe (200°) beteszem. 1 óra után leszedem a fóliát és kicsit pirítom.
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A krumplikat lereszeljük,és jól elkavarjuk benne a felsorolt hozzávalókat. 2. Forró olajban, mondjuk egy palacsinta sütőben jó nagy tócsnikat sütünk. 3. A húst csíkokra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kacsamelleket kettévágom, a zsíros bőrt leszedem róla, egy keveset félreteszek. A megtisztított melleket megtűzdelem a hájdarabkákkal, hogy a hús omlós legyen. Szebben sül, ha a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombfilét megmossuk, apró kockákra vágjuk, majd lisztben megforgatjuk. (Ilyenkor lehet a lisztet borsozni, és sózni is akár). Olajat és vajat vegyesen felforrósítunk egy...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű