sajt
csirkemell
tojás
liszt
1 db tejföl
tej
1. A húst besózom, bepanírozom (liszt, tojás, sajt).
2. A tepsi aljába öntök egy kis olajat, és beleteszem a bepanírozott húsokat.
3. A maradék tojást és sajtot, tejfölt, kis tejet összekeverek és ráöntöm a húsra.
4. Teszek rá alufóliát és előmelegített sütőbe (200°) beteszem. 1 óra után leszedem a fóliát és kicsit pirítom.
A zúzát alaposan megtisztítom és megmosom. Az olajban aranysárgára fonnyasztom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a kockára vágott zúzát. Sózom, majd időnként kevergetve,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd kevés zsiradékon üvegesre pirítjuk. Ezután adjuk hozzá a darált húst, amit szintén megpirítunk. Ezután hozzáadjuk a zöldségkeveréket,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokról leszedjük a bőrt, a csirkemájakat megtisztítjuk és kettévágjuk. A combokból kivesszük a csontot, vigyázva, hogy a hús egyben maradjon. Megsózzuk, megborsozzuk, és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűPóréhagymát vékony karikára szeljük,a brokkolit a legkisebb rózsákra szedjük és a többit "julienre" kell vágni. Mindegyik megsütött zöldséget tálba tesszük,belekeverjük a friss csí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű