13 dkg fehér csokoládé
3 tojás 13 dkg krémsajt
1.Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
1. Tojásokat, olajat, mézet, cukrot nagyobb tálban habosra keverjük. 2. Hozzáadjuk a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet, amit robotgéppel simára keverünk. 3. Tepsibe s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a vastag szeletekre vágott almát őrölt fahéjjal, és állni hagyjuk, amíg összeállítjuk a tésztát. Tehetünk hozzá 1-2 evőkanál rumot vagy rumaromát -. A tésztához 6...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: NehézA lisztet keverjük össze a sóval, majd adjuk hozzá a felkockázott hideg margarint, és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsalékos, keverjük hozzá a porcukrot, a va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ribizlit megmossuk, lecsepegtetjük. A málnából és a ribizliből teszünk félre díszítéshez, a többi ribizlit leszedjük a száráról és a málnával együtt áttörjük. A tojássárgákat a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű