1 tejszín ízű pudingpor
5 dl tej
4 evőkanál cukor
5 dl növényi habtejszín
2 dl barackos joghurt
2 evőkanál porcukor
20 dkg barack befőtt
A pudingot, a cukrot és a tejet összekeverjük és megfőzzük, majd kihűtjük. A habot felverjük és belekeverjük a joghurtot és a porcukrot. Ha a puding kihűlt összedolgozzuk vele, majd a befőtt háromnegyedét apróra vágjuk, lecsöpögtetjük és belekeverjük. A maradék befőttel díszítjük a tetejét. Lehűtjük és már kínálhatjuk is.
A barack és a tejszín tökéletes ízharmóniája remek. Nem kell sütni, hamar elkészül és nagyon ízletes!
Egy lábasban a vajat a mézzel és a cukorral felolvasztjuk. Az ecetet a szódabikarbónával összekeverjük, majd a lábasba öntjük. Fel fog habosodni. Rögtön belekavarjunk 2 egész tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjékhez hozzáadjuk a csipetnyi sót és a cukrot, majd elkezdjük habbá verni. Mikor már majdnem kemény hozzáadjuk a tojássárgáját is, majd a lisztet. Nagyobb méretű tepsib...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meleg szirupba keverjük a Ramat, tejport és a kókuszreszeléket (kicsit félreteszünk belőle a hempergetéshez). Hagyjuk pihenni egy órát, utána golyókat formázunk belőle és kókusz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMehl mit Backpulver vermischen. Butter, Staubzucker, Vanillezucker, Aroma und Puddingpulver zugeben und einen Teig kneten. Ca. 2 cm große Stücke vom Teig abreißen, in der Hand n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű