1 tejszín ízű pudingpor
5 dl tej
4 evőkanál cukor
5 dl növényi habtejszín
2 dl barackos joghurt
2 evőkanál porcukor
20 dkg barack befőtt
A pudingot, a cukrot és a tejet összekeverjük és megfőzzük, majd kihűtjük. A habot felverjük és belekeverjük a joghurtot és a porcukrot. Ha a puding kihűlt összedolgozzuk vele, majd a befőtt háromnegyedét apróra vágjuk, lecsöpögtetjük és belekeverjük. A maradék befőttel díszítjük a tetejét. Lehűtjük és már kínálhatjuk is.
A barack és a tejszín tökéletes ízharmóniája remek. Nem kell sütni, hamar elkészül és nagyon ízletes!
A tészta hozzávalóit összekeverjük és egy tálcán egyenletesen eloszlatjuk. A túrót egy villával áttörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot a mascarponét és a zsela...
Elkészítési idő:A tojást a tejföllel és a porcukorral elkeverjük. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. A liszttel együtt belekeverjük a sütőport, és ízlés szerint teh...
Elkészítési idő:A tésztához az alapanyagokat gyúrjuk össze, majd pihentessük 10 percig. Ezután osszuk 2 részre a tésztát. Az egyik feléből nyújtsunk 2 db 14x20 cm-es lapot, majd tegyük sütőpapír...
Elkészítési idő: