6 csirkecomb (alsó, felső)
6 gerezd fokhagyma
50 dkg burgonya
4 sárgarépa
rozmaring
1 teáskanál reszelt gyömbér
só, bors
olaj
A húst megmossuk, kettőbe vágjuk, hogy külön legyen az alsó- felső része. A zúzott fokhagymát és a gyömbért 0,5 dl olajba keverjük és rákenjük a húsokra, fűszerezzük. A zöldségeket meghámozzuk, felszeleteljük és kiolajozott tepsibe tesszük, megszórjuk a fűszerekkel és összekavarjuk, hogy mindenhova jusson belőle. A húsokat ráfektetjük és pár csepp olajat eloszlatunk rajtuk. Egy dl vizet öntünk rá és letakarjuk alufóliával, 180 fokos sütőben 30 percen át sütjük, majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat és nagyjából 40 perc alatt készre sütjük.
Elso lepesben ,ketfele vagjuk a csirkemelleket .Majd szet hajtjuk es kicsit meg kloffoljuk,utanna johet a so es a bors.Ha ez kesz akkor johetnek a sajt szeletek amit ra teritunk a...
Elkészítési idő: fel ora Nehézség: KönnyűMindent összekeverni és pihentetni egy éjszakát, majd másnap olajban kisütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkecombok fűszerezése A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd tegyük félre, amíg a „mázat” elkészítjük. Keverjük a szójaszószt a barna cukorral egészen addig, a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KözepesA csíkokra vágott csirkemellet, tetszőleges zsiradékon (én most repce olajat használtam) megpirítom. Ha a csirke átpirult sózom, borsozom, hozzá adom a paprika krémet, elkeverem, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű