80 dkg csirkemell
20 dkg kukorica (mirelit, vagy főtt)
2 dl tejszín
szerecsendió, bors
petrezselyem
vaj
reszelt sajt
A vajon megpirítom a kockára vágott csirkemellet, megszórom őrölt szerecsendióval, borssal, sóval és puhára párolom. Amikor megpuhult hozzáadom a kukoricát és azzal párolom tovább, majd ráöntöm a tejszínt és összeforralom. A sós vízben megfőzött orsótésztára öntöm a tejszínes kukoricás csirkemellet és jól összekeverem, a tetejét megszórom reszelt sajttal.
A csirkemájat megmossuk, jól lecsepegtetjük és papírtörlővel leitatjuk a nedvességet. A hagymát karikára vágjuk, és egy wokban 2 evőkanál olívaolajon a sóval, borssal és a cukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzép, házi csirkecombokat vettem, mivel nekünk most nincs saját pipink...az ízület találkozásánál meglazítottam a bőrt, hogy alá lehessen nyúlni, és kívül-belül besóztam.Töltelék:...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, átkenjük a zúzott fokhagymával, majd egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a kockára vagdosott bacont is. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkét mossuk meg és konyhai papírtörlővel töröljük szárazra. 2. Hasüregébe helyezzünk egy kis majoránnát. 3. Szórjuk be kis sóval, borssal, rozmaringgal, kakukkfűvel...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz