1/2 kg mirelit spenót,
4 tojás,
5 dkg reszelt sajt,
fokhagyma,
tej és liszt a rántáshoz,
só, bors.
1/2 kg mirelit spenótot (parajpürét) világosra pirított fokhagymával, törött borssal ízesített és tejjel feleresztett rántással (kis kanál liszttel) besűrítünk. 4 tojásból sűrű rántottát sütünk. Ezután kizsírozott tűzálló tálba tesszük a spenót felét, szétterítjük rajta a rántottát, beborítjuk a többi parajjal, tetejét megkenjük zsírral, megszórjuk reszelt sajttal és a sütőben átforrósítjuk.
Ha friss zöldségből és zöldborsóból akarunk finomfőzeléket készíteni, körülbelül 25 dkg karottát, ugyanannyi fejtett zöldborsót és karalábét használjunk fel hozzá. A zöldséget és a...
Elkészítési idő:A karalábét megtisztítom, a torma leveleket alaposan megmosom a vastag ér részéből levágok. A darált húst ízesítjük, bors, füstölt piros paprika, ízvarázs, vörös hagyma, fokhagyma...
Elkészítési idő: 1,5 óA tököt meghamozzuk, es kockakra vagjuk...lehet reszelni is A hagymat aprora vagjuk Az olajon a hagymat üvegesre paroljuk,lehuzzuk a tűzről, es beleszorjuk a paprikat, hogy ne ég...
Elkészítési idő: 30 perca
Elkészítési idő: