50 dkg liszt
2,5 dkg élesztő
2,5 dl tej
1 teáskanál cukor
1 teáskanál só
1 dl olaj
20 dkg sajt
2 tojás (a kenéshez
50 dkg liszt
2,5 dkg élesztő
2,5 dl tej
1 teáskanál cukor
1 teáskanál só
1 dl olaj
20 dkg sajt
2 tojás (a kenéshez
,Recept:Farkas Vilmostól.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben majd megdagasztjuk a tésztát a hozzávalókból. Hagyjuk pihenni egy órát amíg megkel. Közben a töltelékhez a vajat simára keverjük a cukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1•A fehér tésztához a még forró és áttört krumplihoz hozzádolgozzuk a vajat és hűlni hagyjuk. A kétféle lisztet elkeverjük a sóval. 2•A piros tésztához a hagymát megtisztítjuk, f...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTegyünk egy nagy tálba 60 dkg finomlisztet, 10 dkg porcukorot, 1 tojást, 3 dl langyos cukros tejben megfuttatott 5dkg élesztőt, 320 g 20%-os tejfölt, és 7 dkg olvasztott vajat....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű