20 dkg csokoládé (ízlés szerinti)
2 teáskanál isntantkávépor
csipetnyi só
2 dl főzőtejszín
A csokoládét egy edénybe tesszük és felolvasztjuk, langyosra hűtjük és belekeverjük a kávét és a sót, amikor elolvadt a tejszínt is hozzáöntjük és jól elkeverjük. Mikor krémes állagú, egy dobozba öntjük és lefedjük, hűtőbe tesszük, egy óra múlva már fogyaszthatjuk is. Krémes és ínycsiklandó lesz, jobb mint a fagylalt! Tejszínhabbal, vagy gyümölcsökkel is díszíthetjük.
A tojások fehérjéből kemény habot verünk, majd a cukrot és a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A diót, a sütőport és a lisztet összekeverjük és beleforgatjuk a habba, rumaromával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat verd fel és keverd hozzá a cukrot.Keverd hozzá a túrót.A liszthez keverd hozzá a sütőport, majd öntsd a túrós masszához és robotgéppel dolgozd össze. Tetszés szerint íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a rumot (kihagytam), egy csipet sót, a tejfölt, a citromlevet, majd legkisebb fokozaton a száraz hozzávalókat is...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű