15 dkg darált dió ( + a tetejére féldarabkák)
2,5 ml mandula aroma
10 dkg porcukor
1 ek ( nem púpos) liszt
2 db tojásfehérje
A fehérjét felverjük, a többi alapanyagot összekeverjük. Majd az egészet egybeöntjük és megkevergetjük. A tepsibe rakjuk úgy, hogy egy evőkanál segítségével kicsi halmokat készítünk ( ne érjenek össze )
Akkor sült meg, ha megfogod és nem mállik szét a kezedben. Vigyázat, hamar sül !
A 2 db megmaradt tojássárga felhasználására keresd a " keksz finomságos" receptem.
A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzádolgozzuk a sütőporos kakaós lisztet. Előmelegített sütőben 180 fokon süssük 20 percig. A pudingporból és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben a száraz hozzávalókat keverd össze. Ezután öntsd hozzá a felmelegített kókuszolajat, végül pedig a két felvert tojást és az egészet gyúrd össze jó alaposan. Dió nagys...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat összedolgozzuk. Az almát a mézzel, a fahéjjal, és a víz felével megpároljuk. A pudingport elkeverjük a maradék vízzel. A tésztát kinyújtjuk, a felét egy zsírozo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű