Családireceptkönyv.hu

Dióscsók


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15 dkg darált dió ( + a tetejére féldarabkák)
2,5 ml mandula aroma
10 dkg porcukor
1 ek ( nem púpos) liszt
2 db tojásfehérje

Elkészítés:


A fehérjét felverjük, a többi alapanyagot összekeverjük. Majd az egészet egybeöntjük és megkevergetjük. A tepsibe rakjuk úgy, hogy egy evőkanál segítségével kicsi halmokat készítünk ( ne érjenek össze )
Akkor sült meg, ha megfogod és nem mállik szét a kezedben. Vigyázat, hamar sül !

Trükkök, tippek, praktikák:


A 2 db megmaradt tojássárga felhasználására keresd a " keksz finomságos" receptem.

Dióscsók

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Amerikai krémes
Amerikai krémes

A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzádolgozzuk a sütőporos kakaós lisztet. Előmelegített sütőben 180 fokon süssük 20 percig. A pudingporból és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Adventi proteines keksz
Adventi proteines keksz

Első lépésben a száraz hozzávalókat keverd össze. Ezután öntsd hozzá a felmelegített kókuszolajat, végül pedig a két felvert tojást és az egészet gyúrd össze jó alaposan. Dió nagys...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézes almás pite
Mézes almás pite

A tésztához valókat összedolgozzuk. Az almát a mézzel, a fahéjjal, és a víz felével megpároljuk. A pudingport elkeverjük a maradék vízzel. A tésztát kinyújtjuk, a felét egy zsírozo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk