menu

Családireceptkönyv.hu

Házi bonbon


Írta:

Elk. idő: 3
Adag: 4-5
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


csoki és amit a fantáziád elbír :)

Elkészítés:


A bonbon formát kend ki csokival ( beleönteni, vagy egyenként kikenni ) , fejtetőre állítva kicsorgatni a felesleges csokit. Lehűteni. Ha megdermedt, akkor mehet bele a töltelék ( bármi, pl konyakban áztatott aszalt gyümölcs, tejszínes csoki stb ) Ezzel együtt újra meghűteni, de ha nagyon folyós a töltelék, akkor jobb inkább a mélyhűtőben megkocsonyásítani. Majd jöhet a talpalás. Olvasztott csokival lezárjuk. Ha megdermedt, kiforgatjuk a szilikonformából.

Házi bonbon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Fűszeres mazsolás buci - húsvétra (Stahl)
Fűszeres mazsolás buci - húsvétra (Stahl)

1 A tésztához a lisztet, a sót, a cukrot, a szárított élesztőt és a fűszereket egy nagy keverőtálba szórjuk, és fakanállal alaposan összekeverjük. Hozzáöntjük a langyos tejet, ráü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karácsonyi kacsasült
Karácsonyi kacsasült

A sütőt 140 fokra előmelegítjük. A kacsát megmossuk, szárazra töröljük, majd egy villával a bőrét óvatosan összeszurkáljuk úgy, hogy a hús ne sérüljön meg. Olajjal bedörzsöljük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Húsvéti sós kalács kovásszal (Limara)
Húsvéti sós kalács kovásszal (Limara)

Előző este a kovász hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és a kemény tésztát egy fedeles dobozba vagy üvegbe tesszük. 8-10 órára egyenletesen meleg helyre tesszük. Például mikróba, me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bogi
Pászka kalács
Pászka kalács

A liszt, tej, 1/3-nyi porcukor, futtatott élesztő, mazsola, vaníliás cukor és só felhasználásával közepesen lágy tészta készül. Dagasztás után több részletben adagolják a vajat és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk