csoki és amit a fantáziád elbír :)
A bonbon formát kend ki csokival ( beleönteni, vagy egyenként kikenni ) , fejtetőre állítva kicsorgatni a felesleges csokit. Lehűteni. Ha megdermedt, akkor mehet bele a töltelék ( bármi, pl konyakban áztatott aszalt gyümölcs, tejszínes csoki stb ) Ezzel együtt újra meghűteni, de ha nagyon folyós a töltelék, akkor jobb inkább a mélyhűtőben megkocsonyásítani. Majd jöhet a talpalás. Olvasztott csokival lezárjuk. Ha megdermedt, kiforgatjuk a szilikonformából.
1/2 kg lisztet, 1 cs. sütőport, 25 dkg cukrot, 20 dkg zsírt, 2 egész tojást és 1 cs vaníliáscukrot gyúrótáblán jól összedolgozunk. A tésztát 2 részre osztjuk, s az egyikhez 3 sze...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A piskótához a tojások fehérjét a cukorral felverjük kemény habnak, egyenként hozzáadjuk a tojás sárgákat, fokozatosan az olajat és végül az átszitált kakaót és liszte...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KözepesA tojásokat cukorral jól összekeverjük, hozzáadjuk a mazsola kivételével a többi hozzávalót. Jól összekeverjük. Mehet bele a mazsola. (esetleg el is hagyható, ha valaki nem szeret...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű220 fok légkeverésen, kb. 40-45 perc. Egyszer megfordítva a hús.
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű