csoki és amit a fantáziád elbír :)
A bonbon formát kend ki csokival ( beleönteni, vagy egyenként kikenni ) , fejtetőre állítva kicsorgatni a felesleges csokit. Lehűteni. Ha megdermedt, akkor mehet bele a töltelék ( bármi, pl konyakban áztatott aszalt gyümölcs, tejszínes csoki stb ) Ezzel együtt újra meghűteni, de ha nagyon folyós a töltelék, akkor jobb inkább a mélyhűtőben megkocsonyásítani. Majd jöhet a talpalás. Olvasztott csokival lezárjuk. Ha megdermedt, kiforgatjuk a szilikonformából.
A póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémsajtokat összekeverjük a mascarponéval és a lazacdarabokkal. Belereszeljük a narancshéjat, beleaprítjuk a kaprot és a szárzellert is. Borsozzuk és összekeverjük. A knackebro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselatinport elkeverjük a csirke alapléből (amit vízből, só+bors, és leveskockából is összeüthetünk), majd 10 percig hagyjuk állni. Ezután a keveréket felmelegítjük kb. 80 C-ra....
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: KözepesA hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, és fél órát pihentetjük. Ezután 3 mm vastagra nyújtjuk lisztezett deszkán. Tetszőleges formákat szúrunk belőle, és olajozott, vagy sütőpapí...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes