A piskótához
6 db tojás
6 ek porcukor
6 ek finomliszt
6 ek víz
0,5 csomag sütőpor
+ a töltelék ( lekvár, csokikrém stb)
A 6 tojásos piskótát a szokott módon elkészíted.
Amikor megsült a piskóta és még meleg, nedves konyharuhára borítom, majd feltekerem és így hagyom egy percet. Visszatekerem, megkenem lekvárral, újra feltekerem és hagyom kihűlni, majd felszeletelem.
Lisztet leszitálni és elkeverni a sóval, sikérrel. Bele a zsír amit elmorzsolunk és a tojás Az élesztőt felfuttatjuk és hozzá keverjük az összes tejjel együtt. Csak lapáttal dol...
Elkészítési idő: 1 óra + kelésA lapok A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét pici sóval kemény habbá, a sárgáját az édesítővel fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a kakaót az egyik laphoz, a kókuszt a másik laph...
Elkészítési idő:https://www.facebook.com/patriotaeuropa/posts/608701269248696
Elkészítési idő: