Még nem mértem meg, hogy milyenek az arányok, de igyekszem :)
Szikkadt, karikára vágott kifliket megáztatunk vaníliás cukorral ízesített, felhevített tejben. Megvárjuk, amíg a kiflik teleisszák magukat. Kivajazott tepsibe leterítünk egy réteg kiflit, megkenjük nekünk tetsző lekvárral, megszórjuk darált dióval, majd újabb sor kifli jön, lekvár, dió. Az egész tetejét bevonjuk kemény habbá vert tojásfehérjével. Addig sütjük, míg szépen megpirul.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 180 C°-ra. A liszttel összekeverjük a sütőport és a szódabikarbónát. A Ramát, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot habo...
Elkészítési idő:A hozzávalókat mérjük ki, a 2 fajta lisztet szitáljuk le. Dagasztó gépbe rakom a hozzávalókat a margarin lágyabb legyen, ha nem áll össze a tésztánk egy pici vizet rakjunk hozzá....
Elkészítési idő:A túrót törd át egy kicsit villával, majd jól keverd össze a mézzel, a vaníliaaromával, a reszelt citromhéjjal és a keksszel. Formázz a masszából dió nagyságú golyókat. Tedd őket e...
Elkészítési idő: 45 perc1. A lisztet a zsírral vagy margarinnal elmorzsoljuk. 2. A cukrot, egész tojásokat, langyos tejben feloldott szalalkálit összekeverjük. 3. Felezzük a keveréket, felébe kevé...
Elkészítési idő: