50 dkg máj (sertés)
2 db nagyobb fej vöröshagymát
2-3 db alma
majoranna
só, bors
olaj
A karikára vágott hagymát félig megpirítom, majd hozzáadom a vékony szeletekre vágott májat és 2-3 db gerezdekre vágott almát. Addig sütöm, gyakran kevergetve, amíg az alma meg nem puhul. Rizzsel tálalom.
káposztákat sós vízben megdinsztelem... leveleire szedem... a vastaggerezdeket kivágom... de mivel ezek nagy levelek voltak kettévágtam őket.. 1/2 kg a hús.. 1/2 kg a kukorica d...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéza kifliket kb. fél cm-es kis karikákra vágjuk, leöntjük a 2 csomag . vaniliás cukorral és ízlés szerint kristálycukorral ízesített tejjel. Amikor a kifli a tejet magába szí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fejes káposztát belerakjuk a forró sós,ecetes lébe és addig főzzük,ameddig a levelek leválnak a káposztáról. A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, a hagymákat lereszeljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst 5-6 centis darabokra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a pirospaprikát, a kurkumát, a cayenne borsot, a fokhagymaport, a fehérborsot, a sót és a barna cukrot, a keveré...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű