1,2 kg csirkecomb
2 fej vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
fűszerpaprika
kevés paradicsompüré
só
1 gerezd fokhagyma
olaj
A csirkedarabokat megmosom, a vöröshagymát apróra, a zöldpaprikát és a paradicsomot kockára, a fokhagymát péppé zúzom..
A hagymát üvegesre párolom az olajon, hozzádobom a paprikát, paradicsomot és a fokhagymát, megszórom pirospaprikával, paradicsom pürét teszek hozzá, borssal és egy kevés vízzel zsírjára pirítom.
Hozzáadom az előkészített húst, megsózom, időnként megkeverve puhára és rövid lére párolom.
Nokedlival tálalom.
A csirkemellet félbevágjuk. A vastagabbik oldala felől éles, hosszú pengéjű hegyes késsel felszúrjuk. Vékonyan felcsíkozzuk a megmosott parajt. Hozzákeverjük a ricottát, a reszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzedjük le a húsról a bőrt, és vágjuk úgy szét, hogy a lehető legnagyobb felületű legyen. Egy csikemellhez 1 ek. cukrot téve jól dörzsöljük bele a húsba mindkét oldalán...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Mikor félig kész a hagyma, rátesszük a hússzeleteket, és megsütjük mindkét oldalát. Ha megsült a husi és a hagyma is, felöntjük a m...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott hagymát kevés olajon dinszteljük meg, dobjuk hozzá a felkockázott húst, és pirítsuk fehéredésig. 2. A paradicsomnak húzzuk le a héját, és késes aprítóval aprí...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes