1,2 kg csirkecomb
2 fej vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
fűszerpaprika
kevés paradicsompüré
só
1 gerezd fokhagyma
olaj
A csirkedarabokat megmosom, a vöröshagymát apróra, a zöldpaprikát és a paradicsomot kockára, a fokhagymát péppé zúzom..
A hagymát üvegesre párolom az olajon, hozzádobom a paprikát, paradicsomot és a fokhagymát, megszórom pirospaprikával, paradicsom pürét teszek hozzá, borssal és egy kevés vízzel zsírjára pirítom.
Hozzáadom az előkészített húst, megsózom, időnként megkeverve puhára és rövid lére párolom.
Nokedlival tálalom.
A csirkemellet a fűszerekkel, a tojással, hagymával, fokhagymával és a lenmag őrleménnyel együtt tedd be késes robotgépbe és aprítsd meg, én teljesen pépesre kevertem. Ha nincs rob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA snidlinget, a jalapenot, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont lepirítjuk, leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, jal...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA brokkolit tedd fel egy kevés kókuszsíron párolódni. Közben a csirkemelleket kend meg fűszeres olajjal (nekem szárított paradicsom olaja volt az alap, sóval, pirospaprikával, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felhasználás előtti napon a húst beáztatom fokhagymás tejbe és próbálom minél jobban lezárni az edényt, amibe teszem. Másnap egy nagy, lehetőleg tapadásmentes tepsi alját telere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű